På grund af coronavirus vurderes de enkelte opgaver fra fredag den 13. marts, ud fra om de kan vente eller skal tages af akutberedskabet

Behandling af alkoholproblematikker

Alkoholbehandlingen tilbyder:

Gratis behandling til borgere over 15 år, der har problemer med alkohol.  

Du kan få gratis rådgivning og behandling i alkoholbehandlingen, hvis du på den ene eller anden måde oplever problemer på grund af dit alkoholforbrug. Det kan være problemer i familien, på arbejdet, fysisk eller psykisk.

Du behøver ingen henvisning.

Du kan frit vælge hvor i landet, du vil søge ambulant alkoholbehandling, hvis behandlingsstedet er godkendt. Hvis du ønsker at komme i døgnbehandling via din kommune, skal du visiteres.

Er du i tvivl, er det vigtigt, du kontakter Rusmiddelcenter Ringkøbing-Skjern.

Der er behandlingsgaranti, og det betyder, at du har ret til et behandlingstilbud, senest 14 dage efter, at du har henvendt dig.

Målet med behandlingen er, at du bliver i stand til at skabe forandringer i forhold til dit alkoholforbrug, så du opnår et bedre liv fysisk, psykisk, socialt. Vi planlægger sammen forløbet ud fra dine behov.

Akuttelefon

Har du akut brug for vejledning i forbindelse med misbrug i weekender eller helligdage kan du henvende dig på telefon 22 25 81 95

Efterbehandling - (Link)

Kvalitetsstandard - (Link)

Tilsynsrapport 2017- Alkohol - (Link)

Links - (Link)

Alkolinjen - (Link)

Alkolinjen - chat - (Ekstern side)

Åben rådgivning i rusmiddelcenteret - (Link)