Sundhedsuge 2019

  • Vi bliver sundere, når vi har det sjovt sammen!

Siden 2008 har uge 17 været lig med Sundhedsuge i Ringkøbing-Skjern Kommune. Ideen med Sundhedsugen er at skabe fokus på sundhed i hverdagen og på, at sundhed kan være mange ting og kan findes i mange forskellige sammenhænge – både derhjemme og på arbejde. Aktiviteterne i Sundhedsugen skal være med til at skabe fokus på, at sundhed også handler om at have det godt.

Det vigtigste element i Sundhedsugen er alle de lokale aktiviteter, som foregår på arbejdspladser, i foreninger, på ældrecentre, i daginstitutioner, på skoler og mange andre steder. Det er disse aktiviteter, som er med til at skabe et fælles fokus på sundhed og nogle af disse aktiviteter kan være med til at inspirere til en sundere hverdag efterfølgende

Formålet med Sundhedsugen er at skabe dialog om sundhed og at inspirere til en sundere hverdag.

Nyt i 2019 

Som noget nyt vil vi i år sætte fokus på sundhed ud over selve Sundhedsugen. Derfor opfordrer vi alle interesserede til at blive sundhedspartner, hvor man i et fællesskab vælger at gøre noget sammen i en længere periode, som skal gavne deltagernes sundhed. Det kan for eksempel være pausegymnastik på kontoret eller en aftale om at spise madpakke sammen. Det er op til jer hvad I vil gøre, men vi hjælper gerne med inspiration.

Se mere om sundhedspartnerskaber her 

Inspiration til sundhedsugen 2019

Som altid vil laver Åkanden et forslag til en madplan i sundhedsugen – komplet med indkøbsliste og opskrifter.

I kan også benytte jer af Stifinderen til at se nærmere på jeres eget lokalområde. På Stifinderen er der gå- og cykelruter i hele kommunen. 

Hvis I selv vil lave aktiviteter i Sundhedsugen kan I nedenfor lade jer inspirere af sidste års aktiviteter ved at klikke på billedet nedenfor.

Ved spørgsmål send en mail til sundhedsuge@rksk.dk eller ring til Trine Bloch Burmølle 99 74 15 92

Trine Bloch Burmølle

Udviklingskonsulent
Send en e-mail
Direkte: 99 74 15 92
Mobil: 20183301

Aktiviteter i sundhedsugen

Det vigtigste element i Sundhedsugen er alle de lokale aktiviteter, som foregår på arbejdspladser, i foreninger, på ældrecentre, i daginstitutioner, på skoler og mange andre steder. Det er disse aktiviteter, som er med til at skabe et fælles fokus på sundhed og nogle af disse aktiviteter kan være med til at inspirere til en sundere hverdag efterfølgende. Vi har samlet en aktivitetsliste [link til aktivitetslisten] med alle ugens aktiviteter med fokus på sundhed.