Sundhedsuge 2023

I Sundhedsugen 2023 laver vi FEMKAMP.

Lav et hold med dine kolleger, klassekammerater, familie eller hvem du har lyst til og deltag i dysten. I kan få point i fem forskellige konkurrencer i løbet af ugen.
I opretter selv jeres hold med 3-30 deltagere. I kan vælge at kæmpe for jer selv eller I kan udfordre et andet hold. Alle kan være med så det kan være børnehaven udfordrer deres bedsteforældre til femkamp. 

Det fine ved femkamp er, at er man ikke så god i en af konkurrencerne, så kan det være man i stedet får mange point i en anden konkurrence.

De fem konkurrencer er:

  • Tæl skridt
  • Flest kilometer på cykel
  • Sjov med vand
  • Få noget til at gro
  • En tur i skoven, på heden eller på stranden

I kan optjene point i de fem konkurrencer mandag-søndag i uge 17. Jeres holdkaptajn skal registrere jeres point på vores hjemmeside.

I takt med at I optjener point bliver I ledt rundt på et kort over Ringkøbing-Skjern Kommune. Her kommer i forbi forskellige seværdigheder og steder med historiske dramaer og skønne udflugtsmål.

Se mere om konkurrencerne og hvordan I optjener point via fanen Femkamp i venstre side.

Hvordan foregår det?

En holdkaptajn opretter jeres hold på hjemmesiden. Her skal I skrive holdets navn, antal deltagere og kontaktoplysninger på holdkaptajnen. Herefter er det bare at deltage i de fem konkurrencer i løbet af Sundhedsugen. Nogle konkurrencer skal I løse som hold i fællesskab og andre løser I hver især, men det er holdets samlede præstation, der tæller, når der gives point. Opgaverne kan løses, når det passer jer.

Holdkaptajnen skal indtaste jeres point for hver af de fem konkurrencer på hjemmesiden. Det er sjovest, hvis point bliver indtastet dagligt, så jeres konkurrenter kan se, hvor langt I er.

Da det er en ny måde at afholde Sundhedsugen på, vil vi efter Sundhedsugen spørge holdkaptajnerne til hvordan jeres oplevelse med konkurrencerne har været.

Alle tilmeldte hold får en lille velkomstpakke med:

  • En frøpose med frø til udfordringen ”Få noget til at gro” – sponsoreret af Bjarnes Frø og Planter
  • Et pointkort, hvor I kan indtegne jeres egne og evt. jeres konkurrenters point, så I kan se hvem der fører, samt en QR-kode, så I nemt kan gå ind og registrere jeres point.
  • En lille pakke med inspirationsmaterialer til hvad I kan lave efter Sundhedsugen.
  • De hurtige får også nogle flotte badges sponsoreret af Makerspace og et udendørsspil lavet af Huset Venture, som I kan hygge jer med sammen.

Tilmeld jer via fanen "Tilmelding og pointregistrering"

Ved spørgsmål send en mail til sundhedsuge--mail--rksk.dk eller ring til Trine Bloch Burmølle 99 74 15 92

Trine Bloch Burmølle

Trine Bloch Burmølle

Udviklingskonsulent