Kultunaut

Det er gratis at oprette et arrangement i Kultunauts aktivitetskalender, men det er arrangøren, som skal oprette arrangementet.

I kan både oprette arrangementer med og uden tilmelding.

KultuNaut kan vises på foreningers hjemmeside.

En forening, der oprette sine arrangementer på Kultunaut, kan indsætte en ”widget” på egen hjemmeside, hvor det kun er foreningens egne arrangementer, der fremgår.

På egen hjemmeside kan foreningen også vælge at publicere kalendere på deres hjemmesider på en måde, så der kun vises arrangementer tæt på et bestemt sted (eks. inden for 25 km).

Det betyder, at foreningen ikke behøver opretholde to kalendere. I stedet kan foreningen bruge Kultunaut, som egen aktivitetskalender, og samtidig formidle sine arrangementer ud på ”brede aktivitetssider”.

Kultunaut arrangementer kan deles på facebook. Det betyder, at en forening ikke behøver at oprette arrangementet mere end ét sted, for at få det på Facebook.

Hjælp til at komme igang

På FrivilligVests hjemmeside kan I finde vejledninger til hvordan I kommer godt i gang med at bruge Kultunaut: https://www.frivilligvest.dk/foreningsservice/faelles-aktivitetskalender