Musikvideo

Vi laver en fælles musikvideo, hvor vi viser nogle af de skønne naturområder i kommunen frem. Samtidig kombinerer vi natur og sundhed med en dans i og om naturen. I kan være med ved at lave jeres egen optagelse af den dans, som bliver offentliggjort her på siden i løbet af marts. Alle kan deltage uanset om I er en forening, en skoleklasse, en familie eller bare er jer selv. Der bliver lavet en let koreografi, som alle kan følge med til med nogle få bevægelser, som gentages mange gange i løbet af et musiknummer. I skal optage dansen ude i naturen – gerne et sted hvor I er glade for at komme og det gør ikke noget hvis det regner den dag I vil optage. Der kommer også vejledning til hvordan I skal optage filmen. Det kan gøres med et almindeligt mobilkamera. Ved slutningen af Sundhedsugen klipper vi alle de indsendte optagelser af dansen sammen til en musikvideo hvor I kan se jer selv danse sammen med en masse andre og hvor vi også får set nogle skønne naturområder i vores kommune.

Når I indsender jeres dans, så skriv lige kort, hvem er I, hvor har I optaget jeres film og hvorfor er det et fedt sted.

Når I indsender jeres film giver I samtidig tilladelse til at vi klipper dele af jeres film sammen med de øvrige input og at det færdige resultat lægges op på youtube og facebook, hvorfra det frit kan deles.

I kan indsende jeres film til sundhedsuge[mail]rksk.dk.