Naturdans

Vi laver en fælles musikvideo, hvor vi viser nogle af de skønne naturområder i kommunen frem. Samtidig kombinerer vi natur og sundhed med en dans i og om naturen. I kan være med ved at lave jeres egen optagelse af dansen eller ved at være med i vores fælles optagelse mandag d. 25. april kl. 10.30 ved FDF-huset i Fjelstervang. Dansen er enkel at lære og I kan lave den stående eller siddende. Det vigtigste er at I har det sjovt - så slå jer løs og dans som dyrene!

Se dansesekvenserne og instruktionsvideo

Den skønne musik, der sætter rammen for dansen og som vi har fået lov til at bruge, er skrevet af Jonas Petersen fra Hymns From Nineveh og hedder Stråle – Tåre – Dråbe. Den kan findes på YouTube via dette link.

De forskellige dansesekvenser er inspireret af rigtige dyredanse. I dokumenterne nedenfor kan I læse om dyrene og deres danse. Der er også links til YouTube-videoer, hvor I kan se dyrene danse.

Toppet Lappedykker
Zebraedderkoppen
Trepigget hundestejle
Honningbi
Sølvmåge/ Vibe

Praktisk om optagelsen af naturdansen

Du kan være med i vores fælles musikvideo af naturdansen ved enten at deltage i vores optagelse eller I kan lave jeres egen film.

Ved slutningen af Sundhedsugen klipper vi alle de indsendte optagelser af dansen sammen til en fælles musikvideo hvor I kan se jer selv danse sammen med en masse andre og hvor vi også får set nogle skønne naturområder i vores kommune.

Deltag i fælles optagelse af naturdansen

  • Mød op ved FDF-huset i Fjelstervang, Bjerregårds Alle 26, 6933 Kibæk, kl. 10.30
  • Vi øver dansen sammen et par gange inden vi laver optagelsen med drone.
  • Hele arrangementet forventes at vare max 1 time.

Eller

Optag jeres egen dans:

  • Optag gerne jeres dans udendørs med et naturområde i baggrunden.
  • I kan optage jeres dans med en mobiltelefon. Husk at holde mobilen vandret, så ser det bedre ud, når den kommer på skærmen.
  • Når I indsender jeres dans, så skriv lige kort, hvem er I, hvor har I optaget jeres film og hvorfor er det et fedt sted.
  • Optag 1,5-2 minutter af dansen. Så bliver filen ikke for stor til at kunne sendes på mail. Hvis du har problemer med at indsende filmen, så kontakt Trine Bloch Burmølle, tlf. 99 74 15 92.
  • I kan indsende jeres film til sundhedsuge[mail]rksk.dk senest mandag d. 2. maj 2022. Når I indsender jeres film giver I samtidig tilladelse til at vi klipper dele af jeres film sammen med de øvrige input og at det færdige resultat lægges op på vores hjemmeside, på youtube og på facebook, hvorfra det frit kan deles.