Aktivitetsliste for Sundhedsugen

Se de spændende aktiviteter der sker rundt i Kommunen uge 17

Aktiviteter i sundhedsugen

Det vigtigste element i Sundhedsugen er alle de lokale aktiviteter, som foregår på arbejdspladser, i foreninger, på ældrecentre, i daginstitutioner, på skoler og mange andre steder. Det er disse aktiviteter, som er med til at skabe et fælles fokus på sundhed og nogle af disse aktiviteter kan være med til at inspirere til en sundere hverdag efterfølgende. Vi har samlet en aktivitetsliste med alle ugens aktiviteter med fokus på sundhed

Aktivitetslisten opdateres løbende helt frem til Sundhedsugen.

Hvis du selv har en aktivitet som du gerne vil have med på aktivitetslisten så udfyld skabelonen og  send den på mail til sundhedsuge[mail]rksk.dk. 

Skema til at få aktivitet på aktivitetslisten

Skabelon til udfyldelse 

Tirsdag d. 23. april

Intet planlagt endnu

 

Onsdag d. 24. april

Intet planlagt endnu

Torsdag d. 2. april

Intet planlagt endnu

Fredag d. 26. april

Intet planlagt endnu

Lørdag d. 27. april

Intet planlagt endnu

Hele Sundhedsugen 2019

Erhvervsskolen Vestjylland

Vores strategi er, at give eleverne en mulighed for det sunde valg. Der er ingen af vores aktiviteter som man skal deltage i ud over vores almindelige idræt og morgen gåtur, man skal selv vælge det til. Da vi mener at, hvis man vil leve sundere, så er det et valg man selv skal tage.

Skolen lejer 20 Mountainbike med hjelme, som eleverne kan bruge både i undervisningen og i deres fritid.

Hver morgen kl. 6.45 har vi en morgengåtur. I sundhedsugen kan eleverne vælge at gå den som de plejer, eller de kan vælge at cykle 5km ved Skjern enge i stedet.

Hver dag vil der fra kl. 11-12.00 være 3 forskellig former for aktiviteter. Gåtur, forskellige samarbejdslege, rundbold, dødbold, cykeltur m.m. Det er valgfrit om man vil deltage i aktiviteterne, vi forsøger at motivere alle til at deltage, men hvis der er nogen der ikke vil, er der almindelig undervisning for dem.

Hver aften er der fra kl. 19.00 til kl. 20.00 aktiviteter som eleverne kan melde sig på. Hver aften er der 2 aktiviteter og her er der taget højde for at nogle er mere aktive end andre. Eksempler på aktiviteter er geocaching, gåtur, rundbold, fodbold, mountainbiketur, løbetur mm.  Hele ugen har vi fokus på at vise eleverne sundere alternativer i forhold til kosten, vores kage er skiftet ud med gulerødder og sunde snaks.

Hvis eleverne vælger at deltage i aktiviteterne, udløser dette en ekstra snak, det kan være en sundere dessert til frokost eller et pølsehorn til madpakken hvis man skal i praktik.